Hyppää pääsisältöön
Susanna Ström-Wilkinson
Kuva: YLE

Artikkelit

Kuva ja logo.

Tervetuloa Strömsöhön keskiviikkona 12. kesäkuuta – avoimet ovet kello 16–20

Tule kävelylle puutarhaan ja seurustelemaan kanssamme.

Kuva missä on logga.

Strömsön ruokavisa: Mikä tekee béarnaisekastikkeesta niin hyvänmakuisen ja paljonko on veitsenkärjellinen?

Kirjaudu sisään Yle Tunnuksella ja osallistu! Siten voit vertailla vastauksiasi muiden kirjautuneiden ihmisten vastauksiin.

Ägg och logga.

Strömsön ruokavisa: Mitä tiedät eurooppalaisista leivonnaisista ja miksi syömme kananmunia pääsiäisenä?

Kirjaudu sisään Yle Tunnuksella ja osallistu! Siten voit vertailla vastauksiasi muiden kirjautuneiden ihmisten vastauksiin.

Pizza leikkuulaudalla.

Tykkäätkö pizzan leipomisesta? Tässä inspiraatiota uusiin kokeiluihin

Näiden vinkkien avulla voit kehittyä pizzaleipurina.

Valmiita sahramifudgen palasia lautasella keittiössä

Tässä 13 herkkua, joita voit antaa lahjaksi tai tarjota omassa joulupöydässäsi

Hilloa ja sinappia, makeaa ja suolaista ynnä muuta.

Putaat kädet ja kolme kulhoa: hunajaa, kaurahiutaleita ja kookosrasvaa

Harkitsetko kemikaalipaastoa? Nämä tuotteet voit tehdä itse

Ohjeet mm. saippuaan, huulikiiltoon ja deodoranttiin.

Kaali ja logga.

Strömsön ruokavisa: Mikä on kuvassa oleva kasvis ja milloin hampurilainen tuli Suomeen?

Strömsön ruokavisassa voit haastaa itsesi tai kisata kaveria vastaan siinä, kumpi on keittönlaatikon terävin veitsi. Kaupan päälle saat monta uutta ruuanlaittovinkkiä.

Puolukoita.

Metsät pursuavat puolukkaa – tässä muutama vinkki, jos haluat tehdä niistä muuta kuin hilloa

No bake cake, marjaremmit ja puolukkalassi ovat syksyisiä herkkuja.

Jim Bjröni i Strömsös kök

Ruokavisa: Miten tehdään 1-2-3-liemi ja mitä tarkoittaakaan blanseeraus?

Kaupan päälle saat monta uutta ruuanlaittovinkkiä.

Seppele vihreistä lankapalloista.

Hapsottaako vanha ovikranssisi – tästä löydät viisi raikasta mallia

Monet niistä sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lasipurkillinen chiliä öljyssä

Strömsö vinkkaa, miten voit ottaa talteen syksyn ylijäämän – säilöminen on yksi tapa säästää herkut myöhemmäksi

Omenat, kurkut, tomaatit, chili ja kaali ovat nyt halvimmillaan ja parhaimmillaan. Pikkelöi ja säilö purkkiin!

En bild från luften på Strömsös innergård.

Strömsö vietti 20-vuotisjuhlaa yleisön kanssa – täältä sinäkin pääset mukaan

Nicke Aldén keskustelee Strömsön asiantuntijoiden kanssa.

Vihanneksia pöydällä keittiössä

Tässä 10 vinkkiä tammikuulle sopivista maukkaista ruoista.

Moni haluaa syödä alkuvuonna tavallista kasvispainotteisemmi

Puusta tehty possu,

Neljä vuolemisvinkkiä ja yksi kysymys: Onko kotisi liian hieno pienelle veistetylle porsaalle?

Meidän on ehkä mietittävä uudelleen kotimme suunnittelu.

Kaksi nenäpäivämiestä.

Osallistu tämänvuotiseen Nenäpäivään Strömsön tapaan

Tarjoa jollekulle omenapiirakkaa ja sano kiitos.

Annos omenapiirasta vaniljakastikkeella vihreällä vadilla, ruskealla penkillä valkoinen verannan kaide taustalla.

Leivo Jennyn omenapiiras, joka on saanut nimensä Michael Björklundin vaimon mukaan

Tämä murupiirakka nautitaan aidon vaniljakastikkeen kera.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle