Hyppää pääsisältöön

Kutsu Yle kahville

Kutsu Yle kahville ja kerro, miten voimme palvella sinua paremmin

Vuodelta 2022
Päivitetty 22.03.2022 11:25.
Nuoria naisoletettuja kahvipöydän ääressä Kutsu Yle kahville -tapaamisessa.
Kuvateksti Kahville kutsujia edelliseltä kierrokselta.
Kuva: Jenni Laine / Yle

Jo lähes 1 200 suomalaista on kutsunut Ylen ja yleläiset kahville. Nyt tapaamiset jatkuvat taas, avaa lomake ja kutsu meidät kylään.

Suuren suosion saaneet kahvikutsut jatkuvat huhtikuussa. Tarkoitus on oppia lisää siitä, kuinka Yle voisi entistä paremmin palvella erilaisia ja eri puolilla maata asuvia suomalaisia.

Tulemme mielellämme tapaamaan perheitä, työporukoita, kaveripiirejä, harrastusseuroja, opiskelupoppoita tai muita ryhmiä ympäri Suomen. Olipa Yle sinulle jo tuttu tai vaikka käyttäisit Ylen sisältöjä ja palveluja harvemmin, kokoa porukka ja ota yhteyttä. Me haluamme tutustua juuri teihin.

Käymme vierailuilla huhtikuusta kesäkuun puoleen väliin asti. Kylään tulee tavallisimmin 2–4 yleläistä. Mukana voi olla yleisölle tuttuja tekijöitä mutta myös monien alojen ammattilaisia, joita et vielä tunne: toimittajia, kuvaajia, juontajia, graafikkoja, urheiluselostajia, äänisuunnittelijoita, tuotantokoordinaattoreita ja monia muita ammattilaisia.

Emme tule tekemään juttuja vaan kuuntelemaan teitä. Pullat tuomme tullessamme.

Näin kutsut Ylen kahville

Kutsu meidät ja kerro ryhmästäsi oheisella lomakkeella. Teethän sen viimeistään keskiviikkona 20.4.2022.

Myös kirje käy. Sen voi lähettää osoitteeseen:
Kutsu Yle kahville, PL 17, 00024 Yleisradio

Käsittelemme kutsut luottamuksellisesti ja poistamme tiedot, kun olemme valinneet kyläilypaikat.

Jos saamme paljon vierailukutsuja, joudumme valitettavasti valitsemaan kyläpaikkojen välillä. Otamme yhteyttä niihin ryhmiin, joiden vieraaksi olemme tulossa. Vierailuja suunnitellessamme otamme huomioon koronatilanteen.

Toivottavasti tapaamme pian!

Sisältö muilla kielillä