Hyppää pääsisältöön

Abitreenit

2022 kevät: kemia

Vuodelta 2022
Päivitetty 23.05.2022 15:52.
Navigointikuva kemian oppiaineelle.

Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe).

Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

Ylioppilastutkintolautakunnan laatimat kemian yo-koe ja hyvän vastauksen piirteet

Treenaa Abitreenien harjoittelukokeella

Abitreenien harjoittelukoe perustuu Ylioppilastutkintolautakunnan tekemään kevään 2022 kemian ylioppilaskokeeseen. Huomioithan, että Abitreenien harjoittelukokeessa voi käyttää kaavaeditoria tai liittää vastaukseen kuvakaappauksia.

Kemian harjoittelukoe, kevät 2022

Huomioi harjoittelussa, että vastaukset tallentuvat vain silloin, jos kirjaudut Yle Tunnuksella. Osassa oppiaineista voit vastauksiesi jälkeen verrata omaa vastaustasi Ylioppilastutkintolautakunnan laatimiin hyvän vastauksen piirteisiin.

Kemian yo-koelähetys

Lähetyksessä ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijat vastaavat abien kysymyksiin päivän kokeesta ja pohtivat, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Lähetys on katsottavissa Yle Areenassa koepäivänä klo 18 alkaen. Lähetä kysymyksesi lähetykseen!

Keskustelu