Hyppää pääsisältöön

Linnan juhlat

Mikä sinut tekee onnelliseksi? Ylen kuvissa iloitaan luonnosta, läheisistä, harrastuksista ja lemmikeistä

Vuodelta 2021
Päivitetty 06.12.2021 21:44.
Kuvassa on Suomessa utuiseen järven pintaan heijastunut metsäinen saari ja iso kivi.
Kuvateksti Hölmöläinen-nimimerkille onnea on asua turvallisessa Suomessa, liikkua ja kuvata vapaasti sekä nähdä kauneutta läheltä.
Kuva: Jarmo Mäntykankaan kotialbumi

Mikä sinut tekee onnelliseksi? Keräsimme tässä artikkelissa kuvia suomalaisille tärkeistä ja onnea tuottavista asioista. Voit ihailla kuvasatoa.

Itsenäisyyspäivää vietetään Suomen tasavallan presidentin Sauli Niinistön johdolla teemoilla "kiitollisuus" ja "paljon on hyvin". Niinistön mukaan vaikea korona-aika on osoittanut, että Suomessa on paljon hyvää.

Suomi nimettiin maaliskuussa 2021 jo neljättä vuotta peräkkäin maailman onnellisimmaksi maaksi, koronasta huolimatta. Maailman onnellisuusraportin mukaan iloa ja myönteisyyttä elämään toivat esimerkiksi vapaaehtoistyö, liikunta, kotieläin tai kiitollinen asenne. Tutkimukseen osallistuneilta kysyttiin myös, miten usein päivän aikana nauraa.

Suomalaiset onnelliseksi tekee meille lähetettyjen kuvien perusteella ainakin puhdas ja kaunis luonto, turvallisuus, perhe ja läheiset, rakkaat lemmikit sekä harrastukset. Kiitos upeista kuvista, niitä tuli valtavasti!

Tässä artikkelissa voit ihailla saamaamme kuvasatoa.

Päivitetty 6.12. kello 21.44: Poistettu kuvalomake ja lisätty tietoa saaduista kuvista.

Lisää aiheesta Yle Areenassa

Sisältö muilla kielillä