Hyppää pääsisältöön

Yle Radio Suomi

Syksyllä Radio Suomi on kanssasi entistä enemmän suorana ja läsnä

Vuodelta 2021
miksauspöytä, jonka päällä kuulokkeet
Kuva: Mikael Crawford/Yle

Radio Suomen ohjelmisto uudistuu viikonloppulähetysten osalta 11.9.2021 alkaen.

Syksyn ohjelmistomuutokset Radio Suomessa mahdollistavat viikonloppuisin entistä paremmin kuulijoiden kanssa yhdessä tekemisen ja läsnäolevan lähetysvirtaradion reagointikynnyksen matalalla pitämisen. Olemme jatkossa vielä enemmän suorana ja läsnä.

Muutokset lauantain ohjelmistossa

Syyskauden ohjelmistossa Poppikoulun ovet avautuvat lauantaisin jo klo 12.08. Myös Entisten nuorten sävellahja alkaa jo tuntia aikaisemmin kuin ennen, eli Enskojen äärelle voi jatkossa virittäytyä jo 15.02. 

Klo 17-18 Radio Suomen iltajuontaja pitää kuulijoille seuraa ja virittelee tunnelmaa kohti illan tanssiputkea Sekahaun ja Toni Laaksosen lauantaitanssien merkeissä, jotka pysyvät tutuilla ohjelmapaikoillaan.

Muutokset sunnuntain ohjelmistossa

Sunnuntaisin Radio Suomen viikonloppulähetyksen juontaja ottaa lähetyksen vahvasti haltuunsa jo klo 13. Klo 13-14 välillä kuullaan jatkossa Viikon luontoääni ja Juha Blombergin toimittama Blomiksen luonto.

Sunnuntai-iltapäivän keskittyneen kuuntelun tuntien kivijalat muodostavat klo 15.30 kuultava audiodokumentti ja ja klo 16.30 kuultava Sunnuntaivieras.

Maailmanpolitiikan arkipäivää -ohjelman uusinta kuullaan jatkossa sunnuntaisin klo 21.17. Ohjelman ensilähetyspaikka on lauantaisin Yle Radio 1:llä klo 12.05. 

Sunnuntaisin tutulla paikalla klo 12.08 kuultavan Kansanradion kaikki jaksot ovat aina jatkossakin kuunneltavissa Areenassa.